SLÁNSKÉ NOVINY

Co se povídá po chodbách městského úřadu 2

2017-04-12 16:17:09, - redakce

Na chodbách městského úřadu se pořád něco děje ...

Minulý týden měla výběrová komise doporučit nového tajemníka městského úřadu. Očekávaný favorit, ing.Novák,  však poněkud překvapivě nevyhrál. Nyní je tedy prý nutné sestavit novou komisi a vybírat znovu. Jakýpak asi bude nyní nový výsledek? Pánové Víšek a Zálom se asi zjevně hodně snaží ...

Dne 5.4.2017 měl Krajský soud v Praze rozhodovat odvolání Města Slaného proti rozsudku Okr. soudu v Kladně který zamítl žalobu proti Mgr. Hrabánkovi, Mudr.Vaškovi a dalším bývalým radními z éry starosty Rubíka o 190.000 Kč (pokuta městu od ÚHOS). Soud rozsudek potvrdil a uložil městu zaplatit náklady odvolacího řízení (dalších cca 180.000 Kč), což spolu s náklady prvního řízení (205.000 Kč) je hezkým výsledkem nekonání místostarosty Záloma, který měl tuto věc na starosti. Také jsme se při jednání soudu dozvěděli,že okresní soud vyzýval v červnu 2016 k vyjádření nejen advokáta města ale i městský úřad! Také bez odezvy..
Panu Zálomovi se u soudu asi příliš nelíbilo, protože byl pro  vyrušování soudcem napomínán. Ani teď nechce pan Zálom dobrovolně z funkce odstoupit?  


-rif-