SLÁNSKÉ NOVINY

Namibie - nová destinace v nabídce CK SLAN tour

2017-08-27 09:39:37, - redakce

Cestovní kancelář SLAN tour zařazuje od roku 2018 do své nabídky poznávacích zájezdů novou destinaci - africkou Namibii.

Proč jsme zvolili právě  Namibii?
Namibie patří mezi nejbezpečnější státy Afriky. Nehrozí zde žádný islámský ani jiný terorismus,  pouliční kriminalita je na velmi nízké úrovni.
Podnebí v Namibii je, zejména v tzv. zimní období (červen - září), pro Evropany velmi příznivé. Teploty se pohybují kolem 25C a je jen minimum srážek.  
Jen v málokteré africké zemi je možné se v takovém množství setkat s africkou zvěří žijící ve volné přírodě, i mimo národní parky a přírodní rezervace. Na rozdíl od většiny jiných afrických safari parků se v největším národním parku Namibie - v Etoshe  můžete pohybovat zcela volně, bez nutnosti doprovodu místního průvodce.
Kvalita turistických služeb je na vysoké úrovni. Je to i díky tomu, že daleko nejvyšší počet turistů do Namibie přijíždí z Německa.  I řada turistických zařízení (hotely, lodge, půjčovny aut) má "evropský" managment.
Vedle pozorování africké zvěře nabízí Namibie i řadu unikátních přírodních lokalit. K nejproslulejším patří tzv. Mrtvé údolí v Sossusvlei či oblast Damarlandu.

Pro rok 2018 nabízíme dva poznávací okruhy:
"Namibie, vzpomínky na Afriku" vám chce představit tuto zemi tak, jak ji měli možnost poznat turisté a cestovatelé minulého století. Nechybí safari africkými národními parky, řada přírodních zajímavostí, kulinářské zážitky, pouštní scenerie atd.
http://www.slantour.cz/zajezdy/zobrazit/namibie-2018

Zájezd "Safari v Namibii"  je pak, jak již název zájezdu napovídá, zaměřen především na setkání s africkou zvěří. Ať již v národních parcích nebo ve volné přírodě.
http://www.slantour.cz/zajezdy/zobrazit/namibie-2018


Krátké video ze setkání Expedice Namibie 2017 se sloním stádem v Damarlandu:

https://www.youtube.com/watch?v=NuYrfpOtAGk



L.Peška, CK SLAN tour