SLÁNSKÉ NOVINY

Natvrdel ve Velvarech

2022-08-26 15:29:54, - redakce

V sobotu 17.9. všechny srdečně zveme do Velvar na tradiční, letos již patnáctý, NATVRDEL na Malvaňáku.

Program odstartují v 15:00h závody historických šlapacích autíček pro nejmladší návštěvníky. Ti o něco starší mohou závodit na koloběžkách. Každý závodník vyhrává sladkou odměnu. Na ty nejrychlejší čeká samozřejmě vavřínový věnec! Pořádáno ve spolupráci s Muzeem technických hraček ve Velvarech. 

 Divadlo POHADLO uvede pohádku Co se děje v Mokroušově. Na vtipném a poučném představení se může každý divák aktivně spolupodílet. 

BLONDÝNA, rakovnická písničkářka, hraje především po folkových akcích. No, díky její energii, nadhledu a vtipu by hladce ovládla i punkové publikum. Blondpísně ze života prokládá krátkými a nevýchovnými blondbásněmi. Budete se u nich bavit Vy i Vaše děti. Nedávno jí vyšla další básnická sbírka! 

Několik nominací na cenu Apollo, Vynila, cena Objev roku na Anděl 2012 a další nominace. Šest alb, nové právě vzniká, spousta jedinečných koncertů.. To jsou kladenští ZRNÍ. Nejvýraznější kapela současného alternativního a experimentálního rocku. Bude to silný zážitek! 

A na závěr něco svižnějšího? Moravské, české, slovenské lidovky v rytmu ska, punku, hip hopu a reggae? POHŘEBNÍ KAPELA Vás nenechá vydechnout! K tomu všemu si ještě bubeníci QANTAKYTEK a žongléři LOS ŽONGLOS z Kralup pro všechny opět připravili ohnivou podívanou po setmění. Na místě spousta jídla, pití za rozumné ceny. Vstupné dobrovolné. Veškerý výtěžek půjde na dobročinné účely. To by mohla být hezká sobota, že? 

Těšíme se! 

Spolek Natvrdlí z.s.