SLÁNSKÉ NOVINY

Nový ředitel nemocnice

2017-11-23 16:50:51, - redakce

Rada města jmenovala nového ředitele slánské nemocnice. 

Bod číslo jedna  105. zasedání rady města: Schválení MUDr. Štěpána Votočka, vítěze výběrového řízení, na funkci ředitele  městské nemocnice . Pro hlasovalo všech  6  přítomných členů rady  města.

Co to znamená pro občany?  Především  příchod nové  osoby do vedení nemocnice. Jedná se o erudovaného  lékaře s  dlouholetou praxí a především znalostí  chodu slánské nemocnice. Před panem dr. Votočkem tak nyní  leží  nepochybně velká výzva. Vzhledem k jeho dlouholetému úspěšnému působení na interním oddělení slánské nemocnice, najde zcela nepochybně podporu  u  mnohých  kolegů a zaměstnanců.  Před novým panem ředitelem stojí od dne jeho nástupu, a to je od 1.ledna 2018, nová výzva - řízení   městské nemocnice, která je jedním z největších zaměstnavatelů v regionu, vedení   nemocnice, která zajišťuje  nejen pro občany Slaného a okolí  dobře dostupnou a kvalitní zdravotní péči.  Popřejme mu do jeho startu  hodně odvahy k zásadním rozhodnutím, hodně síly a entuziazmu k prosazování nových myšlenek, díky kterým se stal vítězem výběrového řízení na tento post. 

Současně  bychom chtěli poděkovat i odstupujícímu řediteli p. MUDr. Jiřímu Šimákovi  za jeho dosavadní úspěšné působení v této funkci.                                

-redakce -