SLÁNSKÉ NOVINY

Ples slánských futsalistů a fotbalistů

2015-01-25 09:24:09, - redakce

V těchto dnech byl zahájen předprodej vstupenek na druhý ročník Plesu F + F, tedy plesu, který je pořádán Okresním fotbalovým svazem Kladno a Asociací futsalu Slaný.

Ples se uskuteční v sobotu 28. února 2015 od 20 hodin tradičně v Městském centru Grand ve Slaném, k tanci a poslechu zde bude hrát opět známý slánský hudební orchestr BETA. Mírné úpravy dozná program plesu, kde se  představí cvičenky z klubu Aerobic Dancers Kladno  (více na http://aerobicdancers.cz/), které se pro letošní rok staly  opět mistryněmi Evropy ve sportovním aerobiku. Děvčata předvedou jednak módní přehlídku, jednak svou vítěznou mistrovskou sestavu. Místo loni úspěšného freestylového fotbalisty se v rámci programu plesu představí i plzeňský soubor Blue Wings Cheerleaders (více na http://bw-cheers.cz/),  který předvede akrobatický aerobic, včetně lidských pyramid či vysokých výhozů. Třešničkou na dortu bude pak tradiční půlnoční překvapení, které potěší jak přítomné dámy, tak i pány. V rámci plesu budou rovněž vyhlášeny výsledky okresních fotbalových anket, futsal tuto aktivitu přesune na jiný termín.
Cena vstupenek zůstane nezměněna, tzn. ve výši 250,- Kč, což řadí tento ples k nejlevnějším ve Slaném, byť je na něm vždy velice kvalitní program. Předprodej vstupenek již byl zahájen, lze je koupit ve sportovních halách na Stochově a ve Slaném (vždy v průběhu víkendových hracích dní okresních futsalových soutěží), v sekretariátě Okresního fotbalového svazu Kladno (stadión Fr. Kloze na Kladně - SK Kladno) nebo v prodejně Hák+Hák ve Slaném v Husově ulici (Londa). Vstupenky je možno rovněž rezervovat na telefonním čísle 774 777 477 či na e-mailové adrese futsalkladno@seznam.cz.