SLÁNSKÉ NOVINY

Rákosníčkovo hřiště

2016-06-04 15:33:08, - redakce

Rákosníčkovo hřiště ve Slaném otevře Michal z Kouzelné školky již tuto neděli.

Nemáte ještě plán na neděli? Přijďte se podívat na slavnostní otevření Rákosníčkova hřiště ve Slaném, které se koná v Arbesově ulici dne  12.6. 2016 od 10:00.
Těšit se můžete především na celodenní zábavný program pro děti. V 11:00 vystoupí Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po celý den budou děti i vás bavit představení o Rákosníčkovi v podání herců z divadla Scéna. Pro děti zde bude připraven také umělecký koutek, kde si budou moci vyrobit své vlastní tričko s Rákosníčkem, nebo si nechat pomalovat obličej. Navíc na ně bude čekat několik soutěžních úkolů, po jejichž splnění dostanou od Rákosníčka tašku s dárky. Po celý den je zajištěno občerstvení ze sortimentu prodejen Lidl za mírné ceny, chybět nebudou ani oblíbené a zdravé fresh džusy z čerstvého ovoce přímo od dodavatelů.
Ve Slaném je to již 63. hřiště, jež společnost Lidl v rámci projektu Rákosníčkova hřiště postavila. Město jej získalo díky hlasování, do kterého se zapojili všichni obyvatelé i radnice. Děti především předškolního věku se tak mohou těšit na nové atrakce s oblíbenou postavičkou Rákosníčka. 
Přijďte si užít pohodový den na zbrusu novém Rákosníčkově hřišti ve Slaném!

Zuzana Holá, Lidl