SLÁNSKÉ NOVINY

Ředitel slánské nemocnice odchází

2017-08-30 07:14:56, - redakce

Minulý týden informoval  MUDr. Jiří Šimák vedení města o svém záměru rezignovat  na funkci ředitele Nemocnice Slaný k 31. prosinci 2017.

Vedení slánské radnice tak stojí před nelehkým úkolem najít nového ředitele, který se dokáže úspěšně vypořádat s řadou problémů, které jsou v současné době s chodem každého zdravotnického zařízení spojeny.
Slánská nemocnice se v posledním roce potýkala především s nedostatkem odborného personálu. Z tohoto důvodu musel být dokonce omezen provoz některých oddělení.
MUDr. Šimák také po řadu let usiloval o rekonstrukci vytápění slánské nemocnice. Tato rekonstrukce, kterou vedení slánské nemocnice připravilo již v roce 2012, by mohla výrazně snížit provozní  náklady celého areálu. Zastupitelstvo města schválilo tuto rekonstrukci již v prosinci 2016, ale vedení města její realizaci zatím  nezahájilo. A je tak zřejmé, že v letošním roce zrealizována nebude.
Poslední velkou investicí v areálu nemocnice tak zůstává modernizace porodnického a gynekologického oddělení, která se uskutečnila v roce 2015.

-pel-


Související články:

http://www.slanske-noviny.cz/clanek/zbytecne-vyhozene-penize

http://www.slanske-noviny.cz/clanek/vitezstvi-pro-slanskou-nemocnici