SLÁNSKÉ NOVINY

Slánské noviny do každé rodiny

2016-07-16 10:08:04, - redakce

Slánské noviny jdou do TISKU!

V oblasti tištěných médií  je v posledních několika letech jednoznačný výrazný trend: z tištěných vydání různých deníků, týdeníků či měsíčníků se stále více těchto periodik přesouvá na internetové webové aplikace. Slánské noviny jdou svým aktuálním rozhodnutím tak trochu proti proudu. Po šesti letech působení v podobě webového portálu  dnes vydáváme první tištěné číslo Slánských novin.
Za uplynulou dobu si Slánské noviny vybudovaly pověst otevřeného a kritického média. Napomohly objasnění i odhalení řady malých i velkých kauz, které se odehrály nebo stále odehrávají v našem královském městě. Webový portál Slánských novin se stal jednou z nejnavštěvovanějších internetových stránek, které zveřejňují informace a zprávy ze Slánska. Řada našich čtenářů vyzdvihuje skutečnost, že Slánské noviny jsou pro ně jediným zdrojem informací o tom, co se ve Slaném děje. Poté, co nové Hrabánkovské vedení slánské radnice zavedlo tvrdou cenzuru jakýchkoliv opozičních názorů v oficiálním periodiku slánské radnice, význam a důležitost Slánských novin jako nezávislého a otevřeného periodika ještě dále stoupá.
Z ohlasů čtenářů vím, že řada z nich naše články nejen čte, ale  i dále  šíří prostřednictvím sdílení na Facebooku. Díky odezvě a reakcí občanů na některé skutečnosti se podařilo v našem městě zabránit několika neuváženým rozhodnutím či opatřením.  Ale i přes tato  pozitiva jsme si vědomi, že internetová čtenářská obec tvoří jen část občanů našeho města. Že je tu velká část slaňáků, kteří prostě "neleží" na internetu každý den. A pro ně  především jsme připravili nový projekt tištěných Slánských novin.
Tištěné Slánské noviny budou zatím vycházet v 2 měsíční periodicitě. Získat je můžete zdarma na řadě distribučních míst ve Slaném.
Doufám a chci věřit, že tištěné Slánské noviny si v krátkosti  získají podobnou oblibu, jako jejich starší internetový "bratr".

Ladislav Peška


Kde najdete tištěné Slánské noviny:

Kavárna Wilson (Wilsonova ulice)
SLAN tour (Wilsonova ulice, vedle divadla)
Masné krámy (Londa /Husova ulice)
Prodejna tisku "Na váze"
Prodejna potravin "U Pánka"
Nádraží ČD
Aquapark (VSH)
Zimní stadion (VSH)
Nemocnice Slaný
Hranolkárna (bufet, Hanžburského ulice)
Městská knihovna
Infocentrum (u Velvarské brány)
Poliklinika
Restaurace Hamburk
Billa

(seznam se postupně doplňuje)

P.S. Na některých výše uvedených místech byly Slánské noviny rozebrány již během  jediného dne. Budeme se snažit je průběžně doplňovat.