SLÁNSKÉ NOVINY

Veřejná výzva radnímu Bartoníčkovi

2018-09-03 14:54:12, - redakce

Dovoluji si informovat čtenáře Slánských novin, že dnes 3.9. jsem zaslal na emailovou adresu pana Bartoníčka, radního města Slaný, následující výzvu:

Pane Bartoníčku,
V minulých dnech jste nechal na několika místech (mj. měsíčník Slánská radnice, webové portály www.slansko.cz a oms.slany-2014.cz) umístit váš článek nazvaný "Pomluvám a lžím je potřeba se postavit".
V tomto článku mne obviňujete (cituji) "ze soustavného urážení, napadání a pomlouvání"  vaší osoby. Dále mne obviňujete ze lží, které se dotýkají vás osobně a vaší rodiny.
Nechci s vámi vést polemiku o to, zda některé mé kritické výroky směrem k vaší práci veřejného funkcionáře slánské radnice jsou objektivním zhodnocením vašich "pracovních úspěchů"  či pomluvou, na tom se asi nikdy neshodneme.
Ale chci vás tímto veřejně vyzvat, abyste konkrétně a jasně doložil, který z mých výroků na vaši adresu byl, jak tvrdíte Vy,  lživý. Kterým z mých výroků jsem se jakkoliv dotkl vaší rodiny. Kdy a kde jsem tyto výroky pronesl, případně zveřejnil a proč jsou, podle vás nepravdivé.
Jste-li, jak tvrdíte, připraven  řešit tyto mé údajné výroky soudně, jistě nebude problém, abyste Vaše tvrzení  též veřejně obhájil.

Ladislav Peška