SLÁNSKÉ NOVINY

Aquapark pro děti zdarma

2015-02-22 09:31:50, - redakce

Slánské děti mohou od 1. března navštěvovat aquapark zdarma.

Rada města se již v prosinci loňského roku zabývala problémem klesající návštěvnosti slánského aquaparku a s tím stále se zvyšujícími se  požadavky na úhradu narůstající provozní ztráty tohoto sportovně - rekreačního zařízení. A tak  vedení města rozhodlo, že když už město Slaný musí dotovat provoz aquaparku několika miliony ročně, ať z toho slaňáci alespoň něco mají. Tedy v daném případě alespoň děti do 10 let. Provozní náklady aquaparku jsou totiž víceméně stejné, ať je v něm několik desítek návštěvníků, nebo jen pár.

Tuto myšlenku pak rozvinuli vedoucí pracovnice  slánského aquaparku i infocentra v projekt dlouhodobé soutěže "Plaveme s Bořkem", v rámci které  mohou slánské, ale nejen slánské, děti do 10 let navštěvovat aquapark po většinu roku 2015 (přesně od 1. března do 30. listopadu) zcela zdarma. Stačí pouze uhradit padesátikorunový registrační poplatek. 

Rada města si od této akce slibuje nejen zvýšení návštěvnosti slánského aquaparku, ale především pozitivní vliv pravidelného plavání na  zdraví slánských dětí i jejich lepší fyzickou kondici.

Takže vzhůru s dětmi do slánského bazénu!
Jen nezapomeňte, že registrační kartu pro vaše děti získáte pouze v slánském Infocentru (u Velvarské brány), nikoliv přímo na pokladně bazénu.


L.Peška
člen Rady města


Podrobněji o celé akci se dočtete zde:
http://www.aquaparkslany.cz/index.php/plavani-s-borkem