SLÁNSKÉ NOVINY

DRUHÝ ROČNÍK PLESU FF SE OPĚT VYDAŘIL

2015-03-13 07:04:18, - redakce

V sobotu 28. února 2015 se ve slánském Městském centru Grand konal již druhý ročník Plesu F+F, jehož pořadateli byly Okresní fotbalový svaz Kladno a Asociace futsalu Slaný.

Dle názorů účastníků plesu, jichž bylo necelých tři sta, se tato společenská akce vydařila. Zásluhu na tom měl především hudební doprovod plesu, o který se postaral známý slánský orchestr Beta, pod vedením pana Martina Dvořáka.

Kvalitní byl rovněž doprovodný program, v jehož rámci předvedly módní přehlídku členky Aerobic Dancers Kladno, které se v loňském roce staly mistryněmi Evropy. Svou mistrovskou sestavu pak nadšeným návštěvníkům plesu předvedly v další části svého programu. Nadšení sklidilo i další vystoupení, tentokrát členů plzeňských Blue Wings Cheeleaders. Ti předvedli skvělé akrobatické vystoupení, včetně vysokých výhozů a lidských pyramid. Velké překvapení pro návštěvníky plesu, ale i jeho organizátory, připravili i členové orchestru Beta. Jejich pozvání totiž přijala paní Žaneta Pelcová, profesionální saxofonistka, absolventka pražské Konzervatoře Jaroslava Ježka. Ta společně s orchestrem zahrála celou jednu sérii, kdy jak posluchači, tak tančící mohli vychutnat její mistrovskou hru, při níž se pohybovala celým sálem. Závěr programu pak přineslo tradiční půlnoční překvapení, radost udělalo přítomným pánům, i dámám.
Vzácnými hosty plesu pak byli především starosta královského města Slaný pan Ing. Pavel Zálom s manželkou a zastupitelé pan Jan Chyský s manželkou a Ing. Lubomír Šmehlík. Plesu se samozřejmě zúčastnili i předseda Okresního fotbalového svazu Kladno Mgr. Petr Blažej a předseda Asociace futsalu Slaný pan Pavel Nepil. Poprvé se plesu zúčastnil i pan Jiří Nagy, sportovní redaktor Kladenského deníku. Celý ples pak bravurně moderoval člen VV OFS Kladno a AF Slaný a slánský zastupitel pan Martin Cílek.
Ples mohl být uspořádán, včetně kvalitního programu, díky sponzorským příspěvkům a darům. Tímto je nutno poděkovat královskému městu Slaný, panu Danielovi Jünglingovi a kladenskému kosmetickému studiu Visage.

Pavel Nepil