SLÁNSKÉ NOVINY

Kandidátka Naše město

2014-08-02 09:10:02, - redakce

Tisková zpráva:

Jednou z prvních stran, které podaly na městském úřadě ve Slaném kandidátku do podzimních komunálních voleb je nový politický útvar ve Slaném,  koalice KSČM, SPO a nezávislých kandidátů - Naše město.

Naše město  jako celek i osobnosti, které za něj kandidují se  chtějí vymezovat především vůči současné radniční koalici, kterou činí odpovědnou za vážné chyby v řízení města v uplynulém období.

Naše město chce především dořešit složitou situaci kolem parkovacího domu, více akcentuje podporu sportu a rovněž tak vidí jako nutné přímo spravovat vodohospodářskou infrastrukturu i zařízení na výrobu a distribuci tepla. Zasadit se chce rovněž o zlepšení dopravní situace ve v centru Slaného.
 

Komentáře některých kandidátů:

RNDr. Ladislav Peška (KSČM): "Osobně mne velmi potěšilo, že se nám na kandidátní listinu podařilo, vedle některých osvědčených a zkušených komunálních politiků, zařadit i celou řadu nových tváří a především pak mladých lidí. Myslím, si, že nové slánské zastupitelstvo musí dostat nové impulsy k tomu, aby napravilo některé chyby z předchozího období. A toho mohou dosáhnout jen noví lidé, nezatížení vazbami z minulosti."

ing. Luboš Šmehlík (SPO): "Byl jsem až překvapen zájmem řady slánských občanů o spolupráci při sestavování naší nové kandidátní listiny.  Dokonce jsme museli některé zájemce o kandidaturu do podzimních voleb, pro nedostatek míst na kandidátce, odmítnout."

Martin Cílek (nezávislý):  Nejdříve jsem ani nepřemýšlel o možnosti kandidovat do zastupitelstva, ale po největším přehmatu v historii našeho města s parkovacím domem a poté co  jsem byl  osloven lídrem koalice "Naše město" jsem ani na chvilku nezaváhal. Jsem rád, že vzniklo uskupení, ve kterém je možné prezentovat různé názory i zájmy a ve kterém jsou zastoupeni kandidáti různých věkových kategorií  či odbornosti a hlavně bez ohledu na nějaké politické názory či smýšlení.

www.nase-mesto.info